Over ons

Je zoekt hulp bij de opzet of het verbeteren van je digitale product?

foto: Ed van Rijswijk

Wij, Coöperatie Webcirkel, kunnen je helpen. Wij zijn een team van ervaren, enthousiaste online-specialisten die niets liever doen dan organisaties in beweging brengen met gedegen online-communicatie. Of het nu gaat om interne- of externe communicatie: wij adviseren en begeleiden je bij de succesvolle inzet van je digitale product.

De hulp die wij bieden gaat verder dan slechts website-ontwikkeling. We verzorgen ook online presentaties, zoekmachine-optimalisatie, mailinglijsten en nieuwsbrieven. Ook mail responders, apps, chat-functies, projectmanagement, beheer en beveiliging gaan we niet uit de weg. Vroeger heette dat een full servicebureau. Wij noemen het gewoon partnerschap.

Wat ons daarbij – volgens onze opdrachtgevers – anders maakt, is onze flexibele en transparante werkwijze. We geloven in eerlijk advies en stellen de zaken niet mooier of grootser voor dan ze zijn. En dat horen we vaak en graag terug.

Maak kennis met onze kennis!

Onze coöperatie bestaat uit vier leden. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Samenwerken doen we soms op afstand en vaak bij elkaar. Waren we al online-experts, inmiddels zijn we dus ook ervaringsdeskundigen op het gebied van flexibele on- en offline samenwerking.

Naast online tref je ons vaak fysiek aan op conferenties en kennisdeel-sessies. Daar onderhouden we graag en veelvuldig contact met collega-ontwikkelaars.

Daarnaast maken we deel uit van de WordPress- en Joomla-community (Pizza, Bugs & Fun, vertaalteam, Joomla-gebruikersgroep). Josien, bijvoorbeeld, is medeorganisator van Joostock Unconference.

Door op deze manier bij te blijven, zijn we steeds in staat om aan de kritische verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Ontwikkeling & advies
Projectmanagement
Contactbeheer
Wave Image

Ronald Mosselman

Ontwikkeling & Advies
Privacy & Veiligheid
Content
Wave Image

Josien Verreijt-Nielsen

Concept & advies
Webdesign & Styling
SEO / Content
Wave Image
Traject begeleiding
Webdesign
logo & huisstijl
Wave Image

Laat ons weten waar je naar op zoek bent, wij denken graag met je mee.

Wij zijn je partner in webtechnologie die adviseert, begeleidt en ondersteunt bij online toepassingen.

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Derde Kostverlorenkade 34
1054 TS Amsterdam