Portfolio

Waar we trots op zijn

Het Nieuwe Noord

Het Nieuwe Noord is de naam van een nieuwe wijk in Hoofddorp met Evast als projectontwikkelingsmaatschappij: zij bouwen volgens het cradle-to-cradle principe en kiezen voor materialen die in de toekomst op een andere plek hergebruikt kunnen worden.

Op de website zal de ontwikkeling van deze wijk te volgen zijn. De website is bedoeld om te informeren en zal meegroeien met de verschillende stadia van het ontwikkelingstraject.

Klantvraag: binnen zeer korte termijn een website ontwikkelen met de juiste look & feel die past bij de visie van het project.

Gerealiseerd: in samenwerking met VEXA is er een nieuwe Joomla-website ontwikkeld. Eenvoudig van opzet waar beeld en visualisaties de ruimte krijgen.

Net4kids

Net4Kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven. Ze matchen organisaties met een concreet kinderhulpproject

Klantvraag: vernieuwen van de WordPress-website, zodat medewerkers van Net4kids makkelijker content kunnen toevoegen op de website. Oplossing bedenken om Projecten en Inspiratie beter te presenteren.

Gerealiseerd: in nauwe samenwerking met Net4kids is de website volledig opnieuw opgebouwd. De connecties tussen de vele activiteiten zijn veel zichtbaarder geworden door slim gebruik van sleutelwoorden en extra veldjes.

Creative Valley

Bij Creative Valley draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen.

Klantvraag: nieuwe website met een nieuwe look vanwege toevoeging nieuwe locatie. Design omzetten naar template.

Ontwerp door: Studio Doen! www.studiodoen.nl.

Museum Het Schip

Amsterdamse School Museum Het Schip

Klantvraag: helpen bij de online propositie, vernieuwen website en ticketaanbod op de site.

Gerealiseerd: advies, begeleiding bij de online uitingen, ontwikkeling van de website. Koppeling met het ticketsysteem op de website.

ZGAO / Zorggroep Amsterdam Oost

Zorgorganisatie voor zorg en behandeling thuis, wonen revalideren en verblijven. Klantvraag: overzichtelijk maken van alle informatie op de website. Gerealiseerd: advies, ontwikkeling en implementatie van de (mobiele) website. Verzorgen van connectie met de online vacaturebank.

Rail Magazine

Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor.

Klantvraag: webwinkel waar alle publicaties van Rail Magazine verkocht worden, aanmelden van nieuwe abonnees, nieuws- en blogsysteem. 

Gerealiseerd: website met WooCommerce in WordPress, abonnement voor kleine wijzigingen, technische updates, SEO.

Veilig Thuis Kennermeland

Oude Algemene Begraafplaats Zeist

De Stichting Oude Algemene Begraafplaats Zeist zet zich in voor het behoud van deze bijzondere historische plek om de belangstelling voor de oude begraafplaats levend te houden. Het is een monument voor alle Zeistenaren en de Zeister jeugd zal via het onderwijs bij de begraafplaats worden betrokken.

Klantvraag: nieuwe website waarin we het werk van de stichting helder kunnen presenteren en welke bezoekers kunnen raadplegen en informeert over activiteiten.

Alleen Jij Bepaalt

Biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding.

Klantvraag: eenvoudig en snel de website aan te kunnen passen.

Gerealiseerd: in samenwerking met BBK (www.doorvriendschapsterker.nl) bestaande website omgezet naar WordPress.

BenU

Research beeld en geluid

Klantvraag: nieuwe en frisse website die past bij de huidige trends.

Gerealiseerd: realisatie van concept, design en ontwikkeling van de website met WordPress.

Verenigingjira

De Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers worden elk jaar in het zonnetje gezet op de Dag van de Mantelzorg. Deze website laat zien hoe je mee kunt doen en hoe je zelf een mantelzorger kunt verrassen.

Ontwerp in samenwerking met MantelzorgNL.